Νέα

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ - OPEN DAYS 19 & 20.09.2019

Το Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΕΒ) του Ινστιτούτου Εδαφοϋδατικών Πόρων θα εορτάσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, σε μια εκδήλωση Ανοικτών Ημερών διάρκειας δύο εβδομάδων, γεμάτη από επιστημονικές συναντήσεις εργασίας στο πλαίσιο των υλοποιούμενων ερευνητικών μας έργων, επιστημονικές παρουσιάσεις-διαλέξεις, συναντήσεις εργασίας επαγγελματικών φορέων και εκθέσεις.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Ελάτε να γνωρίσετε εμάς και τις ανακαινισμένες μας εγκαταστάσεις, γιορτάστε μαζί μας στις πολυάριθμες παράλληλες εκδηλώσεις:
- επίσημα εγκαίνια
- επισκέψεις των χώρων και σταθμών περιβαλλοντικών μετρήσεων
- 6 εξειδικευμένες συναντήσεις εργασίας (workshops)
- 4 επιστημονικές συνεδρίες-19 προσκεκλημένοι ομιλητές από 2 ηπείρους, 5 χώρες, 6 ερευνητικά κέντρα, 5 ακαδημαϊκά ιδρύματα, 5 εταιρίες έρευνας και τεχνολογίας, 1 αναπτυξιακή εταιρία
- 1 πάρτυ

καθώς και 3 συναντήσεις εργασίας ευρωπαϊκών συνεργασιών:
- PINIOS LTER OBSERVATORY 15-17/9/2019
- FERTICHAR, ARIMNET 17-18/9/2019
- MEDSAL kickoff, PRIMA 23-24/9/2019

Ειδικότερα, θα θέλαμε να εστιάσουμε την προσοχή σας στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε για τις 19 και 20 Σεπτεμβρίου. Αυτές τις μέρες προγραμματίζουμε, μεταξύ άλλων,  4 επιστημονικές συνεδρίες κατά τη διάρκεια των οποίων καταξιωμένοι επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού προερχόμενοι από τον ακαδημαϊκό και τον ερευνητικό χώρο αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα, θα δώσουν εξειδικευμένες διαλέξεις σχετικές με πρωτοπόρες μεθοδολογίες, καινοτόμες στρατηγικές και πολιτικές με υψηλό βαθμό επιρροής, σε θέματα που άπτονται της διαχείρισης των εδαφοϋδατικών πόρων.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Πρόσκληση

Συνοπτικό Πρόγραμμα

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Πρόγραμμα Επιστημονικών Συνεδριών

Πρόγραμμα Πανηγυρικής Συνεδρίας

 Δήλωση Συμμετοχής

---

 

2nd Open Science Meeting of the International Long Term Ecological Research Network (ILTER), Germany

Συμμετοχή του Ινστιτούτου μας στο 2nd Open Science Meeting of the International Long Term Ecological Research Network (ILTER), στη Λειψία της Γερμανίας 2-6/9/2019. Παρουσιάσαμε τη δράση της χώρας μας με τα 8 παρατηρητήρια που διαθέτει. Ξεχωριστή παρουσίαση έγινε για το παρατηρητήριο μας στην λεκάνη Πηνειού-Pinios Hydrologic Observatory (PHO).

---

 

2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ADAPTtoCLIMATE, 24-25 June 2019, Crete Island, Greece

Το Ινστιτούτο συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου παρουσιάζοντας την άποψή του για το μέλλον της Λίμνης Βεγορίτιδας και τη διαχείριση του αρδευτικού νερού σε δύο περιοχές της Κρήτης, υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονταιΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

---

 

Συμμετοχή στις εργασίες του ARIMNet2 Conference (18-19 June) και των ARIMNet2 mid-term meeting και PRIMA kick-off meeting (20 June), 2019, Montpellier, France

Δυναμική παρουσία του Οργανισμού στις συναντήσεις που διοργανώθηκαν από τα Χρηματοδοτικά Μέσα ARIMNet και PRIMA. Παρουσίαση των δύο νέων έργων του Ινστιτούτου, FERTICHAR και MEDSAL.

montpellier 2

montpellier 1

 

Επικοινωνία

Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ»
Ινστιτούτο Εδαφουδατικών Πόρων- Τμήμα Εγγειών Βελτιώσεων
Οδός Γοργοποτάμου, Σίνδος, 57400 Ελλάδα

(+30) 2310.798790, 2310.798144

(+30) 2310.796352

  lri@swri.gr

 www.lri.swri.gr

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό Δελτίο

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε email από τις τελευταίες ενημερώσεις.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand